Haley

Haley gazdis kutya lett!

Lola

Lola gazdis kutya lett!

Elérhetőségek

Fekete István Állatvédő Egyesület

Cím: 9700 Szombathely,
9700 Szombathely, Vízöntő u. 7
E-mail:
menhely.fekete@gmail.com
Utaláshoz

Utaláshoz

Adószám: 18959150-1-18

Számlaszám: 50453197-10016415

HU65504531971001641500000000

IBAN BIC/SWIFT: MKKBHUHB

Paypal: kutyamentok.vas@gmail.com

Nyitvatartás

Nyitvatartás

A Fekete István Állatvédő Egyesület telepén minden nap 17:00 órakor, hétvégenként 9:00 és 17:00 órakor kutyasétáltatásra van lehetőség.

A sétáltatás közben a telepen maradó állatok ellátása folyik.

 

Szombatonként örökbefogadó napokat tartunk (pontos időpontokat az Egyesület facebook oldalán találhatnak az érdeklődök). A további eseményekről és fellelhetőségeinkről szintén a facebook - on tájékozódhattok.

 

Ezekben az időpontokban várják kollégáink az örökbefogadási szándékkal érdeklődő állatbarátokat.

 

Egyéb időpontban és hétvégén telefonos egyeztetés után látogatható a telep.

 

Ha kérdésed van, vagy örökbefogadási szándék egy kutyával vagy macskával kapcsolatban, nevének jelölésével kérjük a menhely.fekete@gmail.com e-mail címre írj bemutatkozó emailt!

 

Cím: Szombathely,Vízöntő utca 7.

 

Várunk szeretettel!


 Bemutatkozás


A Fekete István Állatvtvédő Egyesület 1998-ban alakult.

Az egyesület elsőként lépett fel az állatkínzás minden formája ellen – Parlament előtti demonstráció azért, hogy az állatvédelmi törvényben kiszabható börtönbüntetés járjon állatkínzásért. Ennek érdekében petíciót nyújtott át a hatalmon lévő miniszterelnöknek. Mentési akciókat szervezett rossz körülmények között tartott kutyák, cicák etetése, házzal ellátása érdekében.


A Fekete István Állat-, Környezet- és Természetvédő Egyesület 2008. november 29-én került át Zala megyéből Vas megyébe. A jelenlegi tagság új szemlélettel közelít az állatvédelem felé, elsődleges feladatunknak az állatvédelmet, kutya-, macskamentést tartjuk. Ezért a 2009 júniusában tartott közgyűlésen nevünket is megváltoztattuk Fekete István Állatvédő Egyesületre.

Feladataink:
Elsősorban a gazdátlan, kidobott, megkínzott, sérült állatokon segítünk – orvosi ellátás, ideiglenes befogadás, akár több hétig is a tagoknál; új, megfelelő gazda keresése, örökbe adás szerződéssel, az állatok további sorsának ellenőrzése a későbbiekben.

 

 
Vissza az előző oldalra!
Fekete István Állatvédő Egyesület - Magyar