Haley

Haley gazdis kutya lett!

Lola

Lola gazdis kutya lett!

VadiVadi

Gazdit keres Vadi!
Segítsetek! Vigyétek hírét, hátha megtalálja az álomgazdit!
Nem a legoptimálisabb gazdikereső marketing szöveg lesz, de nem árulunk zsákbamacskát (csak kutyát most)
Nem kis küzdelmen vagyunk túl vele!
2 hónapos korában került gazdihoz, ahol sajnos nem sokat látott a világból és szinte semmire nem tanították meg, így 4 hónap múlva kb 6-7 hónapos korában került vissza hozzánk tragikus állapotban. Napokig nem tudtuk megfogni, félt mindenkitől, nem volt szobatiszta, vezényszavakat nem ismerte. De most, sok hónap után nagy változáson ment keresztül, csak egy kis odafigyelés, tanítás, szocializálódás kellett neki. De sajnos a legmeghatározóbb hónapok, a nevelés és szocializáció hiánya, mély nyomokat hagyott benne, sajna máig bizonytalan sokszor.
Olyan gazdit keres, aki türelmes vele, de aktív életet él, akinél van másik, játékos kutya, mert Vadi imádja a kutyatársaságot és otthon hagyni is könnyebben lehet, ha nincs egyedül. Szeparál, ami abban nyilvánul meg, hogy sír, ha egyedül marad. De nem rombol, és egy idő után a sírást is abbahagyja.
Sok mindentől (hirtelen fellepő hangos zajokpl.) és az idegenektől fél, de ezt idővel minimálisra tornáztuk, viszont a családot rajongásig szereti, levakarhatatlan.
Hangos. Jelez, de csak okkal ugat.
Nagyon gyorsan tanul, most már sok vezényszót ismer, szépen sétál, visszahívható, a gazdit nem hagyja el egy pillanatra póráz nélkül sem, szeret játszani más kutyákkal és bármilyen játékkal.
Szeretnénk neki egy olyan gazdit, akinek nem nő a fejére és akinek van energiája foglalkozni vele, amit ő nagyon meg fog hálálni a szeretetével. Futás, agility, hosszú séták, szinte mindenre vevő lenne.
Ismerkedési folyamatra biztosan van szükség, szeretnénk, ha Szombathelyen, vagy a környéken maradhatna.
Most 1 éves kb 5kg-os ivartalanított csivava keverék kislány kutyus. A Fekete István Állatvédő Egyesületen keresztül szerződéssel fogadható örökbe.
Aki úgy érzi ezek után, hogy megtalálta személyében az igazi neki való kutyát, akkor az alábbi kérdőív kitöltésével jelentkezhet:

Örökbeadást megelőző kérdőív

Kapcsolatfelvétel
Vissza az előző oldalra!

Fekete István Állatvédő Egyesület - Magyar