Hírek

Örökbefogadó nap 2017.10.16.

Szombaton ismét várunk minden állatbarátot! Telephelyünk tele, nagyon kellenek a gazdijelöltek!

Részletek

Köszönet - Ozone Partner Healthy Technology cégnek

2017. október 16., 12:03

KÖSZÖNET!!!
Nem is olyan régen kiírtuk facebook oldalunkra,hogy sajnos macskastopot kell hirdetnünk,mert nagyon komoly fertőző betegség van a macskaházban. Így a továbbiakban bekerülő cicák életét kockáztatnánk azzal,ha befogadjuk őket. Ezt sokan megértették,sokan felháborodtak ezen a tényen. Viszont akadtak olyanok, akik önzetlenül felajánlották a segítségüket a macskaház fertőtlenítésében.
Az egyik ilyen cég a Ozone Partner@ozonehealthytechnology volt,akik forradalmian új technológiával,vegyszermentesen fertőtlenítenek. 
A két fiatal cégvezető Víg Balázs és Lippai Ádám állta a szavát és egy héten belül eljöttek az egyesület telepére és fertőtlenítették vasárnap a cicaházat.

A felhasználási területe ennek a technikának nagyon széles körű, állatklinikákon,állatorvosi rendelőkben,állatmenhelyeken is sikeresen tudják alkalmazni. Minden állatokkal foglalkozó szervezetnél gyakran előfordul ilyen nagymértékű fertőzés,melynek következménye a gondozásukban levő állatok pusztulása.
Jó szívvel tudjuk ajánlani ezt a technológiát,tapasztalatainkat a későbbiekben is megosztjuk veletek.

Amely tulajdonságok érdekesek az emberek számára:
- ózongázzal történő fertőtlenítés 
- az ózon a természetben előforduló legerősebb fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer erősebb, mint a klór
- vegyszermentes, hiszen az ózon természetes anyag
- nem hagy hátra vegyszermaradványt 
- hatékony az előállításuk
- mobil eszközeik vannak

Akit érdekel ez a vegyszermentes,természetes anyaggal történő fertőtlenítés,hívja bátran a cég képviselőit. Nagyszerű embereket ismerhettünk meg bennük és mindketten önzetlenül,állatbarátként ajánlották fel szolgáltatásukat. Köszönjük nekik!!!!!

https://www.facebook.com/ozonehealthytechnology/…
Vissza az előző oldalra!
Fekete István Állatvédő Egyesület - Magyar