-

Elérhetőségek

Fekete István Állatvédő Egyesület

Cím: 9700 Szombathely,
9700 Szombathely, Vízöntő u. 7.
E-mail:
menhely.fekete@gmail.com
Utaláshoz

Utaláshoz

Adószám: 18959150-1-18

Számlaszám: 50453197-10016415

HU65504531971001641500000000

IBAN BIC TAKBHUHB BANK Takarékbank Zrt.

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

A Fekete István Állatvédő Egyesület telepén minden nap 17:00 órakor, hétvégenként 9:00 és 17:00 órakor kutyasétáltatásra van lehetőség.

A sétáltatás közben a telepen maradó állatok ellátása folyik.

 

Szombatonként örökbefogadó napokat tartunk (pontos időpontokat az Egyesület facebook oldalán találhatnak az érdeklődök). A további eseményekről és fellelhetőségeinkről szintén a facebook - on tájékozódhattok.

 

Ezekben az időpontokban várják kollégáink az örökbefogadási szándékkal érdeklődő állatbarátokat.

 

Egyéb időpontban és hétvégén telefonos egyeztetés után látogatható a telep.

 

Ha kérdésed van, vagy örökbefogadási szándék egy kutyával vagy macskával kapcsolatban, nevének jelölésével kérjük a menhely.fekete@gmail.com e-mail címre írj bemutatkozó emailt!

 

Cím: Szombathely,Vízöntő utca 7.

 

Várunk szeretettel!


 Videók

Cellakutya program SzombathelyenA szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesület 2013. május 16-án állatvédelmi előadást tartott a fogvatartottaknak a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben.

Az egyesület kutyái közül hárommal a helyszínen is szemléltette,hogy milyen állatok kerülnek a gondozásába. A bemutatkozó film után az állatvédelmi törvényről,ill. az országban már több helyen működő „Cellakutya” programról beszélgettek és néztek kisfilmet. Az előadás végén lehetőség volt kérdéseket feltenni és a bevitt kutyusokkal ismerkedni. Meglepően nagy számú érdeklődő hallgatta az előadást és vett részt aktívan a párbeszédben. Sok résztvevőnek van kutyája és elítélik az állatok bántalmazását ,elhagyását,kínzását. A fogvatartottak és az egyesület gondozásában lévő kutyák azonnal megtalálták a közös hangot. Ezek a kutyusok vidámságot és szeretetet vittek a börtön falai közé azoknak,akik eljöttek az előadásra.

Az egyesület hosszú távú együttműködésben bízik az intézettel, előadások,közös programok, terápiás lehetőségek vannak a jövő tervezésében.

A kettő hónapos felkészülés után, július 25-én került sor a házi záróvizsgára, amiről itt látható a filmes összefoglaló.

 


Vissza az előző oldalra!
Fekete István Állatvédő Egyesület - Magyar